Sandra Niininen Photography

Lördag

Publicerad 2012-04-28 18:55:25 i Allmänt

Har brett ut mig i soffan hemma hos pappa och kikar på film. Cyrus. Verkar lite halvskum om jag ska vara ärlig men filmer med Jonah Hill brukar ju vara bra. Har tagit massvis med bilder idag som jag är grymt nöjd med. Har fastnat lite i det svartvita igen, ger fotona sådan karaktär på något vis. Nu väntar jag bara på att älsklingen ska bli klar i studion och sen blir det hem och njuta av ett glas vitt. Fick för övrigt två riktigt coola t-shirts av pappa ifrån Thailand. Ska bli kul att testa dem sen. Livet är ta mig fan underbart just nu.

I väntan på lunch...

Publicerad 2012-04-28 16:44:26 i Allmänt

Sitter och väntar på att hamburgarna ska bli klara. Grymt snäll pappa jag har ^^

Lunch!

Publicerad 2012-04-27 14:35:12 i Allmänt

Känner mig inte särskilt hälsosam idag då dagens lunch består av detta. Men satan i gatan vilken mästerkock jag är ;D

Kväller...

Publicerad 2012-04-26 20:28:49 i Allmänt

Då var det kväll igen då och ännu en dag har passerat. Vet ni vad det betyder? Ännu en dag närmare flytten nästa vecka och jag är så otroligt lycklig. Har precis petat i mig en hamburgetallrik och ligger nu i sängen och försöker vila bort det sista av min migrän, men det är helt ok. Just a little bump in the road. Nu ska jag se om jag kan få min älskling å kika på någon film med mig. ^^ tjipp

Migrän

Publicerad 2012-04-26 17:38:24 i Allmänt

Har varit helt utslagen och sängliggandes hela dagen tack vare ett migränanfall som heter duga. Det finns verkligen inget värre. Gör så otroligt ont och hela dagen blir förstörd. Lyckades i alla fall ta mig upp i någon timme och följa med j & j till borlänge. Alltid något. Ni som lider av migrän, har ni några bra tips för att lindra besvären?

Livet leker

Publicerad 2012-04-25 20:52:17 i Allmänt

Har slagit ner mig i sängen och är helt slut efter dagens alla turer hit å dit. Verkar inte bättre än att det är lite skallebank på väg också men men... Det är ju dumt att klaga. Man har ju lite att se fram emot. Imorgon natt rasar det in lite pengar på kontot och nästa vecka är det ÄNTLIGEN dags att flytta in i nya lägenheten. Kunde inte ha varit gladare egentligen. Som om inte det vore nog så har jag världens finaste pojke att dela allt med också. Livet är ta mig fan underbart. <3
Delar med mig av en bild som jag som hårdrockare tycker är grymt rolig i alla fall. ^^

Måndag

Publicerad 2012-04-16 11:13:57 i Allmänt

Då var det återigen måndag. Jag har lånat bilen och sitter hemma hos mormor och snyltar lite kaffe. Utanför fönstret så öser snön ner igen, det är bara för att vi har bytt till sommardäck på alla bilar haha. Men men sånt är livet, det hade alltid kunnat vara värre. Nu är det bara 15 dagar kvar tills vi får flytta in i nya lägenheten. Hade inte kunnat varit gladare.

Söndag

Publicerad 2012-04-16 11:11:40 i Allmänt

Det är lugnt idag och det passar mig bra efter ett ganska tufft jobb igår då vi bytte däck på totalt 6 bilar. Känner mig lite allmänt hängig om jag ska vara ärlig och vet inte riktigt varför. Det är i alla fall bara två veckor kvar tills det dags för inflytt i nya lägenheten och det känns helt underbart.

Imorgon är det dags att bege sig till arbetsförmedlingen igen och ser inte fram emot det särskillt mycket, om jag ska vara ärlig så är min motivation inte på topp. (detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela