Sandra Niininen Photography

Arbetsförmedlingen....

Publicerad 2012-03-19 11:40:29 i Allmänt

Då var dagens omgång på arbetsförmedlingen avklarad då. Tog och slog två flugor i en smäll och passade på att fixa allt annat som jag var tvungen att göra på stan också. Nu är det kaffepimplande hemma hos mormor som gäller innan jag ska åka och plocka upp pojkvännen och se vad vi hittar på för kul idag.

Söndag

Publicerad 2012-03-18 13:20:28 i Allmänt

Då var det återigen söndag då. Älskling har planer på andra håll så jag sitter hemma hos mamma just nu. Har grejat lite i stallet och sett till så att min lilla lortgris till häst har fått sig en ordentlig omgång med ryktborsten så nu är det jag som förtjänat lite egentid. =)
Igår var det riktigt trevligt förresten. Vi spenderade kvällen hemma hos Pelle och Lotta med god mat och en Lååååång omgång i tp. Självklart vann de som var yngst men vi hållet fast vid att de fuskade. ^^ Hoppas alla har haft en riktigt trevlig helg nu då. Tjing!

Onsdag....

Publicerad 2012-03-15 00:11:51 i Allmänt

Onsdagen kom och gick precis som alla andra dagar. Började dagen med en mycket tidig uppgång, i alla fall för att vara jag. Hade ingen aning om att 7 på morgonen faktiskt existerade?(!) Trodde bara att det var något hemskt som man drömde mardrömmar om när man gick i skolan. Efter ca 3 timmar på arbetsförmedlingen blev jag i alla fall fri och fick bege mig ut på lunch med mormor. Begav mig senare av hem emot pojkvännen som idag till och med följde med mig till stallet. Vilken lycka det är när han vill följa med mig ut och göra saker, världens underbaraste upphöjt till 10. Nu sitter jag här och lyssnar på regnet och bara är nöjd över att det är den sista en och en halv månaden innan vi får ge oss av härifrån och flytta in i våran första lägenhet. Livet är underbart just nu.

....

Publicerad 2012-03-12 13:49:07 i Allmänt

En kopp kaffe, fortfarande ute i solen + mormors nybakade sockerkaka. Ibland är det skönt att bara vara.

I've got sunshine

Publicerad 2012-03-12 12:25:32 i Allmänt

Idag är det mysa i solen som gäller för hela slanten efter mitt besök på arbetsförmedlingen. Undrar lite varför jag alltid hamnar i deras testgrupper för? Men det har ju gått bra än så länge i alla fall. Herre gud vilket underbart väder det är btw. Ska se om jag kan övertala hjärtat att följa med ut och gå sen när jag kommer hem.

Izor...

Publicerad 2012-03-11 19:23:08 i AllmäntMin lilla knasvovve i fullt språng =)

Fredag...

Publicerad 2012-03-09 20:44:34 i Allmänt

Pojken min har gig ikväll så det är vart jag kommer att befinna mig i alla fall. Älskar att se honom spela.

Trök...

Publicerad 2012-03-08 20:27:47 i Allmänt

Idag är jag bara grymt uttråkad och rastlös. P har somnat och det finns absolut ingenting att göra. Helst av allt skulle jag vilja ut och röra på mig lite men inte själv. :( Bara att bita ihop och invänta bättre tider då.

Trötter

Publicerad 2012-03-07 13:30:43 i Allmänt

Gissa om jag är trött idag? Lyckades inte somna förens vid 7-8 någon gång och när jag väl har lyckats somna så blir jag väckt av att mobilen ringer. Väldigt goda nyheter dock, har äntligen lyckats få tag på en lägenhet så vi flyttar in den första maj. Känns helt underbart. Det går verkligen bra med allt nu. Är så otroligt lycklig.

Sleepless....

Publicerad 2012-03-07 03:15:35 i Allmänt

Finns det något värre än när man inte kan sova? Ligger bara och funderar på ditt och datt medans jag spelar lite spel med älskling över ipaden. Är så trött på dessa sömnlösa nätter. Baseballträ någon?

Segt...

Publicerad 2012-03-07 00:56:22 i Allmänt

Kul att det äntligen dök upp en ändring på blogg.se appen så att man kan se statistik också. Inte för att det spelar så stor roll egentligen men det är kul att se om någon faktiskt vill läsa det strunt man häver ur sig ibland också. Har tryckt ner mig i sängen nu och ligger och slökollar på tv. My name is earl är ju absolut en av de bästa serierna. Måste erkänna att jag saknar min älskling också trots att han har varit borta så kort tid. Sällskap av en mycket närgången katt har jag i alla fall.

Färga min värld...

Publicerad 2012-03-06 20:28:33 i Allmänt

Har pillat om färgerna lite i bloggen nu under kvällen, orkar mig inte på någonting mer avancerat just nu och det är inte det som är det viktigaste för mig heller så. Vill bara ha en plats där jag kan skriva av mig lite, då är jag nöjd. :)

Here we go again...

Publicerad 2012-03-06 16:21:48 i Allmänt

Vet inte riktigt varför jag envisas med att starta nya bloggar hela tiden men så är det. Sitter hemma hos pojkvännen för tillfället men ska snart skjutsa iväg honom till en av hans vänner sen bär det av hem till mamma. =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela